show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Een laatste blik op Murree

Geschreven door Elien op 24 augustus 2012 14:49

Hallo allemaal, 

Voor ik morgen vertrek uit Murree wil ik jullie nog even meenemen op een wandeling door Murree. Een poosje terug heb ik m'n fototoestel meegenomen toen ik naar de bazaar liep en heb onderweg wat foto's gemaakt van Murree.


P1040059.jpg 
Elke keer als ik langs dit huisje liep, heb ik me er weer over verbaasd dat hier echt mensen leven. Veel van het leven lijkt zich buiten af te spelen, want meestal zaten er wel mensen buiten iets te doen. Altijd weer een bezienswaardigheid.
P1040063.jpg
Toen ik vorig jaar juni een week in Murree was, zag dit flatgebouw er al zo uit. Het hele jaar is er dus niks aan gedaan. Zo gaat dat blijkbaar hier, helaas. 
P1040067.jpg 
Er zijn best veel hotels in Murree en veel Pakistanen brengen hun zomervakantie in Murree door. Ik ben nooit binnen geweest, maar wat ik er van gezien heb, zijn het wel echt Pakistaanse hotels.
P1040065.jpg 
Het ziekenhuis in Murree. Ik ben erg blij dat ik daar niet geopereerd hoefde te worden!
P1040070.jpg 
Vuilnis, je ziet het werkelijk overal!
P1040061.jpg 
Waterval of vuilnisbelt? 't Is in ieder geval een vieze rommel!
P1040066.jpg 
Midden op de dag zijn deze mannen aan het volleyballen en dat tijdens de Ramadan! Dat betekent de hele dag geen eten of drinken en toch zo actief.
P1040060.jpg 
Hier leven dus ook mensen....
P1040101.jpg
Vanaf morgen is dit allemaal verleden tijd en breekt er een nieuwe periode aan in m'n leven. Morgenochtend reis ik met de taxi naar Rawalpindi en van daaruit met de bus naar Lahore. Daar word ik opgehaald en naar Anne's huis gebracht. Lois komt daar naar toe, zodat ik gelijk hulp heb en iemand anders heeft al boodschappen gedaan. Dus hulp genoeg! Ik voel me de laatste dagen gelukkig wat beter, zelfs zo dat ik overdag geen pijnstillers meer hoef te slikken. Daardoor ben ik ook wat minder moe en daar ben ik erg blij mee. God's zorg is elke dag weer even groot!