show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Docenten op bezoek!

Geschreven door Elien op 28 juli 2012 14:34

Hallo allemaal, 

Alweer een week voorbij! De tijd vliegt, ook hier. A.s. maandag begint de laatste periode hier in Murree. Dit weekend zijn er al veel studenten vertrokken, maar zelf hoop ik hier nog 4 weken te blijven.

Maandag begint er weer een nieuwe periode en krijg ik dus weer nieuwe docenten. Ik ben benieuwd! De afgelopen 3 maanden waren er ook verschillende vrouwelijke docenten en die zijn pas bij me op bezoek geweest. Zij zijn nu allemaal naar huis, dus het was leuk om ze hier nog even te hebben. Van verschillende heb ik les gehad in de afgelopen maanden.  
P1040017.jpg 
Van links naar rechts zie je hier Shahida, Khusnood, ik zelf, Stella en Tubassum. Van Shahida heb ik de 1e 2 maanden elke dag een paar uur les gehad. Ze is nog niet zo lang docente, maar ze doet het goed en is een ontzettend lieve meid. Ze is nu weer terug naar Karachi, maar 'k ga d'r missen. Khusnood was hier deze zomer voor het eerst om les te geven. Ze heeft veel geleerd, maar is nog erg jong. Maar met haar heb ik vooral veel plezier gehad. Van Stella heb ik geen les gehad, dus die ken ik minder. En van Tubassum heb ik vorige maand 1 uur per week les gehad. Ook zij is nog erg jong en moet best nog wel wat leren om een goede docente te worden. Maar het zijn allemaal leuke meiden, dus het was genieten dat ik ze op bezoek had. 
P1040011.jpg 
Shahida en Stella
P1040013.jpg 
Khusnood en Tubassum
P1040018.jpg 
Met Shahida, toch wel een beetje m'n favoriet!
P1040021.jpg
Samen met Khusnnood.