show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

M'n nieuwe huisje!

Geschreven door Elien op 7 juli 2012 16:40

Hallo allemaal, 

Sinds ik vorige week zaterdag terug in Murree ben, woon ik in een eigen huisje en ik moet zeggen dat dat ontzettend genieten is!

M'n huis
De eerste dagen de boel opgeruimd en wat schoongemaakt. Verder wat eigen spulletjes erin en jawel, het voelt nu als mijn thuis en daar ben ik blij mee. Het huis staat op een afgesloten terrien dus helemaal veilig.
P1030975.jpg
Het huis waar ik woon, van 2 verschillende kanten gezien.
P1030977.jpg
Op het terrein staan nog een paar andere huizen waar op dit moment een aantal families wonen die hier ook zijn om Urdu te leren. Ik moet alleen een beetje verder lopen dan eerst naar de winkels in de bazaar in het centrum van Murree, maar dat is niet erg. Omdat ik eigenlijk wat lager op de berg woon dan eerst, moet ik wat verder klimmen, maar dat is elke keer weer een heerlijke ontspanning, de wandeling naar de bazaar. Daar is het op dit moment wel erg druk. Het is zomervakantie in Pakistan en vanwege de hitte in de rest van Pakistan, komen er veel Pakistaanse families naar Murree, omdat het hier veel koeler is. En dat is te merken als je in de bazaar loopt. 
P1030978.jpg
De kamer met uiteraard de Nederlandse vlag!
P1030980.jpg
De keuken 
In het huis is werkelijk alles aanwezig, zelfs een oven! Deze week heb ik een cake gebakken. Alle ingredienten die ik ervoor nodig had, heb ik in de bazaar kunnen vinden, al was het soms even zoeken. Maar ik geniet ervan dat dit soort dingen hier mogelijk zijn en met anderen heb ik van de heerlijke cake genoten! 
P1030983.jpg
Koffie en cake, heerlijk!
Taalles
Verder ben ik maandag weer met de taallessen begonnen. Ik heb 2 verschillende docenten die me beiden 2 lesuren les geven, beide in morgen. Dat is erg prettig en ze komen zelfs naar m'n huis, dus at is helemaal makkelijk. Deze nieuwe fase is weer een nieuwe uitdaging, maar ook erg leuk. Volgende keer hoop ik over wat ik nu zoal doe tijdens een taalles wat te schrijven. Voor nu een hartelijke groet en voor iedereen die op vakantie gaat: een fijne vakantie!