show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Weer naar Murree

Geschreven door Elien op 30 juni 2012 8:01

Beste allemaal,

De vakantie zit er weer bijna op. Gisteren ben ik vanuit Karachi terug gevlogen naar Islamabad en vannacht heb ik weer overnacht in Rawalpindi, bij Margaret waar ik vorige week ook een nachtje geslapen heb. Vanmiddag ga ik met de bus terug naar Murree. Het was heerlijk om er een weekje helemaal uit te zijn.

Het begon vorige week nog wel wat vreemd, want ik had een vlucht geboekt op zaterdagmorgen naar Karachi, maar op vrijdagavond werd ik door de vliegmaatschappij gebeld dat die vlucht gecanceld was en dat ik mijn vlucht om kon boeken naar een avondvlucht. Omdat ik echt graag naar Karachi wilde heb ik dat gedaan en zo kwam ik uiteindelijk zaterdagavond laat bij Gert-Jan en Judith aan. Het was heerlijk om hen weer te zien en om Boaz en Sifra, hun beide kinderen op zondagmorgen weer te zien. Ik heb erg goede dagen gehad bij hen in huis. Ook al hadden Gert-Jan en Judith gewoon hun werk te doen, ik had echt het gevoel vakantie te hebben. We zijn een paar keer naar het zwembad geweest, wat heerlijk was.
P1030964.jpg
P1030956.jpg
Genieten bij het zwembad. 
In Karachi vond ik het ontzettend warm. Dat kwam niet zozeer omdat de temperatuur zo hoog was (rond de 33 graden), maar vanwege de hoge luchtvochtigheid. Hier in Rawalpindi is het boven de 40 graden, maar een veel drogere warmte en daar heb ik minder last van. Natuurlijk went het wel, zo'n vochtige warmte, maar ik heb wat gezweten! Dus het zwembad was een heerlijke verkoeling. We hebben een keer gebarbecued. Gert-Jan en Judith hebben een binneplaatsje achter hun huis, dus dat was genieten.
P1030948.jpg
Genieten van de barbecue.
Verder heb ik een aantal praktische zaken gedaan waaronder een bezoek aan de kapper.
P1030942.jpg
Fruit in overvloed!
Ik kan er dus weer even tegen. Verder nog een avondje op bezoek geweest bij 2 medestudenten. Zij waren de afgelopen periode beiden in Murree, maar wonen in Karachi. Dus kon ik nu mooi bij hen op bezoek. Verder natuurlijk boodschappen gedaan en het ziekenhuis bezocht waar Judith werkt en Gert-Jan's bedrijf bezocht.
P1030971.jpg
Het ziekenhuis waar Judith werkt. 
Nu vanmiddag dus weer naar Murree, wat ook weer goed is. Ik heb daar nu een huisje voor mezelf en daar zie ik erg naar uit. En maandag weer taalles en dat is ook weer leuk. Het was enorm motiverend om Gert-Jan en Judith in het Urdu te horen praten. Zij zijn een jaar langer in Pakistan dan ikzelf en zij kunnen zich prima redden. Dus.... ik hoop dat ik volgend jaar ook zo ver ben!
P1030972.jpg
Zijn ze niet lief?! Bedankt Judith en Gert-Jan en Boaz en Sifra voor deze heerlijke week!