show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Vakantie!

Geschreven door Elien op 22 juni 2012 17:22

Hallo allemaal, 

Een weekje vakantie is aangebroken! Vanmorgen heb ik een test gedaan omdat ik een volgende fase van de taalstudie afgerond had. Dit is allemaal goed verlopen.

Na de vakantie start de volgende fase, waarin ik vooral meer zal moeten leren praten. Maar nu eerst een weekje geen Urdu, maar vakantie! Ik ben inmiddels in Rawalpindi waar ik overnacht bij Margaret. En morgenochtend vlieg ik vanuit Islamabad (wat hier vlakbij ligt) naar Karachi. Daar zal ik een weekje logeren bij Gert-Jan en Judith en hun kinderen Boaz en Sifra. Het is inmiddels een jaar geleden dat we elkaar gezien hebben, dus ik heb er zin in! En 'zomaar' een hele week Nederlands praten, lijkt me ook zo heerlijk Smile
De afgelopen week was een drukke week. Dinsdag zijn Matt en Andrea weer terug in Murree gekomen, waar Matt de komende week verder op zal knappen van de operatie voor ze naar Engeland vertrekken om uit te rusten. Regelmatig ben ik bij hen in huis geweest om wat te helpen. En verder heb ik deze week al m'n spullen weer ingepakt en ben ik inmiddels vetrokken uit het huis waar ik woonde. Na de vakantie, tijdens de maanden juli en augustus zal ik in het huis wonen waar Matt en Andrea nu wonen. Zij zullen dan niet in Murree zijn en zodoende kan ik de komende periode in hun huis wonen. Ik zie er erg naar uit om een eigen plekje te hebben en even geen koffers meer te hoeven pakken. Maar nu eerst een weekje vakantie en daar geniet ik nu al van!
P1030861.jpg 
De groenteboer in Murree waar ik mijn groenten meestal koop.  
P1030906.jpg 
Op dit moment is er veel vers fruit te koop hier. Genieten dus!
P1030888.jpg 
Nog even een plaatje van de omgeving waar ik 2 weken geleden was. Zien jullie de sneeuw op de toppen van de bergen?