show adminpanel
Abonneren op nieuwe berichten

Archief

Laatste ontwikkelingen

Geschreven door Elien op 6 februari 2012 10:26

Beste allemaal, 

Het wordt tijd dat ik weer eens een weblog schrijf. Nu gebeurd er tijdens deze periode in Nederland niet zo veel interessants dan wanneer ik straks in Pakistan zal zijn, maar toch is er wel weer wat te schrijven. 

De tijd vliegt, want nog maar 3 weken te gaan en dan vertrek ik naar Lahore in Pakistan. De tijd van allerlei laatste dingen is dus aangebroken. En inmiddels ben vooral bezig om na te denken wat er allemaal wel en niet mee moet naar Pakistan en dat is toch altijd weer een hele klus. En daarnaast staan er nog allerlei bezoekjes gepland en is het al veel gedag zeggen. Daarnaast heb ik de afgelopen weken ook verschillende keren iets mogen vertellen over mijn toekomst plannen. Ik ben op de kinderclub van de kerk geweest, wat ontzettend leuk was. Ik had me gekleed als een echte Pakistaanse zodat het coor de kinderen wat concreter werd dat ik echt naar een ander land zal gaan. De spontane reacties van de kinderen waren erg leuk. Ze zijn nu allemaal hard voor me aan het werk, want ze hebben allemaal een soort van werkkaart gekregen, waarmee ze geld kunnen verdienen als ze werkjes doen. En van sommige moeders begreep ik dat de kinderen hard aan het werk zijn. Kinderen (en moeders), bedankt!
Afgelopen vrijdag had de JV een actie bedacht. Ze hebben voor een heerlijke maaltijd gezorgd en met zo'n 40 gemeenteleden hebben we daar afgelopen vrijdagavond van genoten. Wat een geweldige inzet JV, nogmaals hartelijk bedankt! Het was een gezellige avond en na de maaltijd heb ik nog een korte presentatie gegeven over mijn toekomstplannen.

erwtensoep.jpg
3egangwordt georganiseerd.jpg
Ook op een wijkkring van de kerk heb ik wat mogen vertellen en vanavond hoop ik dat nog op een andere wijkkring te doen.
En naast dit alles is er pas een korte film van me gemaakt, waarin ik ook wat vertel over mijn toekomstplannen. Deze kan de Thuis Front Commissie gebruiken om voorlichting te geven als ik weg ben. Dus vervelen is er niet bij en ik verwacht dat dat ook niet snel zal gebeuren.
IMG00227-20120128-1443.jpg
Ook is vorige week de laatste officiele handtekening gezet. Donderdag waren we met het moderamen van de kerkenraad, een afvaardiging van de TFC en een zendingsdeputaat van onze kerken bij elkaar in de consistorie van de kerk. We hebben toen met elkaar de laatste dingen doorgenomen en uiteindelijk een handtekening gezet onder een overeenkomst tussen de kerkenraad en mijzelf, waardoor ik de status van Missionair Diaconaal Werker binnen onze kerken gekregen heb. De weg om te gaan is nu dus helemaal open. 
DSC_8535.jpg 

DSC_8542.JPG
En ondertussen is het winter hier en ook al houd ik niet echt van de kou en de winter, het is wel erg mooi!
P1030388.jpg